2020 Asgari Ücret İçin Kritik Teklif

2020 yılında geçerli olacak Asgari Ücret için Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını Pazartesi saat 14.00 da yapacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşuşacak.

2020 Asgari Ücret'i belirlemek için Asgari Ücret Tespit Komisyonu iş ve işveren ev sahipliğinde toplanacak. Komisyon 2020 yılında geçerli olan Asgari Ücret belirlemesinde son toplantıyı ise yine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yapacak.

2020 Asgari Ücret Ne Kadar?

2020 yılında geçerli olacak Asgari Ücret için ilk Teklif Türkiş tarafından gelmiş ve Asgari ücretin yaşam maliyetinin altına olmaması belirtilerek 2020 yılı için Asgari ücret'in 2.578 TL olması gerektiğini beyan etmişti.

Image placeholder

Muhammed Karabağ

1989 yılında Dicle Üniversitesi İşletme ve 1995 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldu. 1999 yılından beri Avcılar'da kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan Karabağ, kurucusu ve ortağı olduğu Avcılar'daki Bağımsız Denetim A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.