Cumhurbaşkanlığından Asgari Ücret Jesti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Son dakika Asgari Ücret Jesti Asgari Ücret ile çalışan milyonlar vatandaşı heyecanlandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yaptığı çalışmaların kendisine ulaştığı zaman gelinen noktayı değelendirerek tarafları mencun edecek bri adımı atacağını söyledi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan "Asgari ücret ile ilgili bir müjdeniz olacak mı?" sorusuna 2020 Asgari Ücret konusunda görüşmelerin son tura geldiğini, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yaptığı Asgari Ücret çalışmaları gelsin bakalım gelinen son noktaya, İnşallah jestimizi yaparız" diyerek cevap verdi.

2020 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

 Türk-İş, Hak-İş ve DİSK konfederasyonlarından temsilcileri ortak Asgari Ücret kararlarını 2 bin 578 TL. olarak açıkladılar.

Asgari Ücret için 2.578 TL rakamından geri adım atmayacaklarını belirten sendikalardan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Asgari Ücret açıklaması heyecan yarattı.

Image placeholder

Muhammed Karabağ

1989 yılında Dicle Üniversitesi İşletme ve 1995 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldu. 1999 yılından beri Avcılar'da kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan Karabağ, kurucusu ve ortağı olduğu Avcılar'daki Bağımsız Denetim A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.