Gelir İdaresinden Beyanname Çalışması

Gelir İdaresi Başkanlığı Beyanname, Bildirim ve Formların sadeleştirilmesi için çalışma yapıyor.

Gelir İdaresinden yayınlanan duyuruya göre, Gelir İdaresi başkanlığı tüm beyanname, bildirim ve formları sadeleştirmek, daha kolay ve hızlı şekilde doldurulabilmesi için çalışmaya başladı.

Sizinde beyanname, bildirim ve formlara ilişkin görüş ve önerileriniz var ise 14 Şubat tarihine kadar beyanname@gelirler.gov.tr e-posta adresine bildirebilirsiniz.

Beyanname, Bildirim Ve Formların Sadeleştirilmesine İlişkin Çalışma

Başkanlığımızca, mükellef odaklı, katılımcı ve şeffaf hizmet anlayışımız çerçevesinde, tüm beyanname, bildirim ve formların gözden geçirilerek sadeleştirilmesi ve daha kolay ve hızlı şekilde doldurulabilmesine yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Bu kapsamda ilgili beyanname, bildirim ve formlara ilişkin değerli görüş, öneri ve katkılarınızı 14/02/2020 tarihine kadar, beyanname@gelirler.gov.tr e-posta adresine bildirebilirsiniz.

gib.gov.tr

Image placeholder

Muhammed Karabağ

1989 yılında Dicle Üniversitesi İşletme ve 1995 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldu. 1999 yılından beri Avcılar'da kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan Karabağ, kurucusu ve ortağı olduğu Avcılar'daki Bağımsız Denetim A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.